Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΟΙ 'ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΌΓΟΙ, ΚΑΚΈΚΤΥΠΟ ΤΟΥ “ΙΝΤΙΆΝΑ ΤΖΌΟΥΝΣ”

Για μια ακόμα φορά, απεδείχθη η μικροψυχία των Ελλήνων αρχαιολόγων, το μίσος που τρέφει ο ένας για τον άλλον, και η "επιστημονική κακία" τους που αγγίζει πολλές φορές τα όρια σχιζοφρένειας. Παρήλασαν και φέτος, στο ετήσιο Συνέδριο του Φεβρουαρίου, που διοργανώνει το “ΑΠΘ”.
ΌΛΟΙ τους είναι κατηγορίας... Ιντιάνα Τζόουνς. Για να μην γράψουμε ότι ο Τζόουνς είναι πολύ καλύτερος από αυτούς! Αυτός, τουλάχιστον, τα κάνει όλα καθ' υπερβολή, για να διασκεδάσουμε ή να γελάσουμε. Nα περάσουμε δυο ώρες ευχάριστα, βλέποντας τις ταινίες του και τις φαντασιώσεις του.

Οι... ταινίες των Ελλήνων αρχαιολόγων (και επιστημόνων) όμως, είναι πολύ χειρότερες, είναι κρίμα αυτοί οι "επιστήμονες" (ντεμέκ), να φαγώνονται σαν τα σκυλιά, όταν οι περισσότεροι από αυτούς απεφοίτησαν και από την καταστροφή, την απεργία, τον βανδαλισμό, την κατάληψη των Ελληνικών Πανεπιστημίων που τα μαστίζει εδώ και 50 χρόνια!. Τα κατέταξε στα χειρότερα του κόσμου!
Με τέτοια παιδεία που ακολούθησαν, δεν μας ξενίζει φυσικά, καθόλου το αγροίκο, το κακό, και πολλές φορές άξεστο παραλήρημά τους. Συμπεριφορά τους. 

Και για να το διασκεδάσουμε λίγο ακόμα με τον Ιντιάνα Τζόουνς, κάποτε, συνταξιούχος τώρα αρχαιολόγος , εκπρόσωπος αρχαιολογικής υπηρεσίας, πήγε στην Έδεσσα επίσημα να συμβουλευτεί χάρτες της πολεοδομίας, για κάποια ανασκαφή που διενεργούσε στην περιοχή.
Στην πολεοδομία τον υποδέχθηκε Διπλωματούχος Μηχανικός του Πολυτεχνείου παρακαλώ, ο οποίος προσφέρθηκε να τον εξυπηρετήσει, αλλά με το αζημίωτο, όπως θα απολαύσετε παρακάτω.

Ο διάλογος προς το αρχείο, του Διπλωματούχου Μηχανικού του Πολυτεχνείου και του Αρχαιολόγου Ελληνικής Αρχαιολογικής υπηρεσίας, έγινε ως ακολούθως:
-Είπατε ότι είστε αρχαιολόγος;
-Ναι... Του απαντάει ο αρχαιολόγος, με το καρύδι στο λαιμό του ποπόνι από την έπαρση.
-Μααάλιστααα!.. Αρχαιολόγος, αρχαιολόγος;
-Ναι... Του απαντάει και πάλι ο αρχαιολόγος, αλλά αυτή τη φορά βλοσυρά, και το ποπόνι καρύδι στο λαιμό του να γίνεται φακή!
-Και δεν μου λέτε... Αφού είστε αρχαιολόγος... Μήπως ξέρετε... Το Ιντιάνα Τζόουνς ΙΙΙ, πότε θα βγει στους κινηματογράφους και τα Βιντεοκλάμπ;
Την επομένη στιγμή ο αρχαιολόγος υπέστη ελαφρό εγκεφαλικό!.. Αλλά την γλύτωσε... Ευτυχώς!.. Πήρε σύνταξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: